InSPAration Aromatherapy spa geuren

InSPAration spa geur - overheerlijke spa geuren voor je opblaasbare jacuzzi

RIJKE, RUSTGEVENDE AROMATHERAPIE-ERVARING

Spa geuren voor pure ontspanning.

Lekkere geuren maken de bubbelbeleving echt compleet. Dit komt omdat de relaxende spa geuren je perfect in juiste mindset komt. Je hebt daarom ook speciale spa geurtjes die allemaal hun eigen werking hebben en gebruikt kunnen worden in verschillende settings. Deze zijn ook te gebruiken voor bijvoorbeeld je opblaasbare bubbelbad of hot tub. Deze spa geuren zijn verkrijgbaar als essentiële oliën, waardoor er geen vuilresten blijven hangen in het jacuzzi water. De spa geurtjes zijn los verkrijgbaar en in een speciaal pakketje. Spa geuren komen vooral voor in de vorm van geurtjes die je gewoon toe kunt voegen aan het jacuzzi water, maar zijn ook verkrijgbaar in bijvoorbeeld badzout en speciale compartimenten die de geurtjes vrij laten komen. Dit kan in de vorm van geurparels zijn. Welke spa geur is geschikt voor een opblaasbare bubbelbad?

Jacuzzi aromatherapie: Spa geuren die je stimuleren en opfleuren

Kies de spa geur voor de situatie

Ieder spa geurtje heeft een eigen kenmerkend aroma, waardoor je zelf kunt bepalen welke spa geur het beste past bij de sfeer die je wilt creëren. Veel van deze spa geuren passen standaard bij een bepaalde gelegenheid, zoals geurtjes die helpen met ontspannen of zelfs hulp bieden tegen verkoudheidsklachten en het verminderen van spanning in het lichaam. Het fijnste aan deze spa geurtjes is dat ze allemaal lekker ruiken en een positief effect kunnen hebben op jou en je lichaam.

Heerlijke spa geuren om cadeau te geven, het spa geuren pakket.

Spa geurtjes zijn verkrijgbaar in leuke en handige geurpakketten. Hierin zitten verschillende heerlijke spa geurtjes verpakt die een vergelijkbaar effect kunnen hebben, of juist verschillende als je wilt uitproberen wat het beste bij je past. Er zijn kleine en leuke cadeau pakketten beschikbaar, maar je kunt de spa geurtjes natuurlijk ook gewoon los bestellen.

Heerlijke geuren met InSPAration Aromatherapy

InSPAration Aromatherapy is een merk uit Zuid-Californië welke de lekkerste spa geuren produceert. Ze hebben stuk voor stuk een heerlijke geur en helende werking. Net zoals normale spa geuren, geven de geuren van InSPAration Aromatherapy je een fijn relaxmoment na een drukke dag. In Zuid-Californië wordt er gezocht naar de lekkerste ingrediënten voor de geuren welke naast de specifieke geur ook een heilzame werking moeten hebben.

Naast een fijne geurbeleving in jouw opblaasbare bubbelbad, vindt InSPAration het ook belangrijk dat alles gezond is voor je lichaam. Een spa of bubbelbad maakt je huid vaak erg droog, maar door het gebruik van moisturizers in de spa geuren, wil het merk dat de huid in goede gezondheid blijft en dat het er zelfs beter van uit kan gaan zien. Zo blijft de huid zacht en goed gehydrateerd.

De geschiedenis van InSPAration Aromatherapy

InSPAration startte in 1975 als een echt familiebedrijf en zijn inmiddels al ruim 40 jaar experts in de spa- en aromatherapie. Het was het eerste merk dat aromatherapie op de markt bracht voor de zwembad industrie, spa industrie en de hydrotherapie wereld. Ze streven ernaar om de beste kwaliteit geuren te leveren aan hun klanten.

Al de producten van InSPAration Aromatherapy zijn getest en goedgekeurd door Dupont en Aristech Chemical. Dit betekent dat de producten volledig veilig zijn voor jouw zwembad, spa, hottub, whirlpool of motoren, jets en acryl. Daarnaast zijn ze alcoholvrij en volledig wateroplosbaar. Door de combinatie van heerlijke geuren, moisturizers, vitaminen en natuurlijke extracten, zijn de producten therapeutisch en volledig uniek. Je kan dus rekenen op heerlijke relaxmomenten en een goede veiligheid bij het gebruiken van InSPAration Aromatherapy producten.

De spa geuren van InSPAration Aromatherapy

Er zijn genoeg spa geuren die InSPAration Aromatherapy in het assortiment heeft en daarom is er altijd genoeg keuze voor ieder! Zo heb je bijvoorbeeld ‘Heavenly Honeysuckle’ welke is gemaakt van de kamperfoelie bloem of ‘Coconut Mango’ wat een mix is van zoete kokos en gesneden mango.

De flesjes van het merk zijn handig te doseren met dank aan het dopje. Daarnaast laten de geuren geen reststoffen achter en schuimt het niet. Zorg dat het water tussen de 36 en 38 graden is voordat je de vloeistof met 1 tot en met 3 dopjes toevoegt. Is dit nou nog niet sterk genoeg voor je? Dan kan je dosering altijd naar wens verhogen!