Betalingsmogelijkheden

BETAALMOGELIJKHEDEN

SOFORT Banking is een internationale betaalmethode die direct betalen per bank mogelijk maakt. SOFORT Banking is beschikbaar in veel landen, waaronder Duitsland, Engeland, Nederland, België, Spanje.

Waarom zou je kiezen voor SOFORT Banking ?

 • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
 • Je hebt geen speciale software nodig om SOFORT Banking te gebruiken.
 • Op werkdagen voor 15.00 uur met SOFORT Banking besteld? Binnen 2 tot 3 werkdagen in huis!
 • Betalen met SOFORT Banking is bij Opblaasbaarjacuzzi.nl altijd volledig gratis.

Levertijd bij het betalen met SOFORT Banking: Binnen 2 tot 3 werkdagen in huis!

1. Hoe werkt betalen met een digitale acceptgiro via Klarna?

Klarna voert voor OpblaasbaarJacuzzi het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Klarna via e-mail ontvangt om jouw bestelling te betalen. Zodra je bestelling ontvangen is kun je de factuur betalen.

Je kunt bij OpblaasbaarJacuzzi.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 1600,- als je voor de eerste keer betaalt via Klarna. Ben je al bekend bij Klarna dan kun je een bestelling tot een bedrag van € 1900,- betalen met een digitale acceptgiro.

2. Wat houdt de autorisatie voor een digitale acceptgiro in?

Ter goedkeuring van jouw verzoek om te betalen met een digitale acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het Privacy Statement Klarna. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met een digitale acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je de bestelling natuurlijk met een andere betaalmethode betalen. Mocht je vragen hebben over de autorisatie, dan kun je contact opnemen met Klarna.

3. Kan ik ook achteraf betalen als ik mijn bestelling afhaal?

Ja, dit kan. De betalingstermijn gaat in op het moment dat je jouw bestelling op onze website geplaatst heeft.

4. Wat zijn de transactiekosten?

De transactiekosten voor de betaalwijze met Klarna zijn GRATIS.

5. Hoe betaal ik de digitale acceptgiro?

Van onze betaalpartner Klarna ontvangt je via e-mail een digitale acceptgiro om jouw bestelling te betalen. Ook kun je deze digitale acceptgiro via overboeking- of internetbankieren voldoen. Vermeld dan wel duidelijk het Klarna kenmerk dat op de factuur staat.

LET OP: omdat Klarna de betalingsafhandeling van digitale acceptgirobestellingen voor OpblaasbaarJacuzzi.nl verzorgt, dien je aan Klarna te betalen en niet aan OpblaasbaarJacuzzi.nl.

6. Kan ik een buitenlands rekeningnummer invullen tijdens het bestelproces?

Nee. Alleen Nederlandse bankrekeningnummers worden geaccepteerd.

7. Wat is de betalingstermijn van een digitale acceptgiro?

Klarna hanteert een betalingstermijn van 14 tot 30 dagen. Wanneer deze termijn overschreden wordt, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht: Kijk voor actuele informatie op de Klarna website.

Levertijd bij het betalen met Klarna: Binnen 3 tot 9 werkdagen in huis!

Vooruitbetalen houdt in, dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van OpblaasbaarJacuzzi.nl overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben, e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en versturen we de bestelling nog dezelfde dag.

Waarom zou ik kiezen voor vooruitbetaling?

 • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
 • Een order annuleren kan eenvoudig. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Levertijd bij het betalen met overboeking: Binnen 2 tot 3 werkdagen in huis!

Met Bancontact betalen Belgische consumenten met hun eigen bankkaart of Bancontact-App. Het is in België de meest gebruikte online betaalmethode. De betalingen zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

Waarom zou je kiezen voor Bancontact?

 • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
 • Je hebt geen speciale software nodig om Bancontact te gebruiken.
 • Op werkdagen voor 15.00 uur met Bancontact besteld? Binnen 2 tot 3 werkdagen in huis!
 • Betalen met Bancontact is bij Opblaasbaarjacuzzi.nl altijd volledig gratis.

Levertijd bij het betalen met Bancontact: Binnen 2 tot 3 werkdagen in huis!

Met welke creditcards kan ik online betalen?

Op onze website kunt u met Eurocard/Mastercard en Visa betalen (Nederland, België en Duitsland).

Wat zijn de transactiekosten?

De transactiekosten voor de betaalwijze creditcard zijn GRATIS.

Worden mijn creditcardgegevens versleuteld verzonden?

Betalingen met creditcards gaan via een secure server. Dit houdt in dat jouw creditcardgegevens versleuteld verzonden worden. De gegevens zijn dusdanig gecodeerd dat het voor derden onmogelijk is deze te ontcijferen tijdens het transport.

Hoe kan ik de beveiliging checken?

Je kunt de beveiliging checken door op de betalingspagina op de rechtermuisknop te drukken en te kiezen voor ‘Eigenschappen’. Je krijgt nu een venster met de verbindingsgegevens. Bij ‘Verbinding’ staat vermeld dat het om een SSL-verbinding gaat. Jouw creditcard gegevens, zoals het nummer en de vervaldatum, worden uiteraard niet opgeslagen.

Kan ik ook met een buitenlandse creditcard betalen?

Betalen met een (buitenlandse) creditcard is alleen mogelijk als deze uit België of Duitsland komt. Het land van het factuuradres dient wel gelijk te zijn aan het land waarin jouw creditcard is uitgegeven. Als je bijvoorbeeld een factuuradres in Duitsland opgeeft, kun je alleen betalen met een Duitse creditcard.

Levertijd bij het betalen met creditcard: Binnen 2 tot 3 werkdagen in huis!

Betaal bijvoorbeeld in 3, 6 of 24 termijnen. Bij OpblaasbaarJacuzzi.nl kun je betalen zoals je wilt; vooraf, achteraf of gespreid. Kies je voor Gespreid betalen dan kun je in het account van Tinka grotendeels zelf de looptijd en daarmee de kosten van je krediet instellen.

Gespreid betalen doe je met Tinka. Kies bij het afrekenen voor “Gespreid betalen”, dan checkt Tinka direct of je hiervoor in aanmerking komt. Wil je van te voren weten of je in aanmerking komt voor Gespreid betalen of wil je een nog niet betaalde bestelling omzetten naar Gespreid betalen met krediet? Via ‘Gespreid betalen aanvragen’ kun je kijken of je in aanmerking komt om dit bedrag gespreid te betalen.

Heb je een betaalachterstand van meer dan 35 dagen, dan kun je geen gebruik maken van Gespreid betalen. Neem dan contact met ons op. Soms kan een kredietproduct van een andere aanbieder een betere keuze voor je zijn. Zorg dat je je hier goed over informeert voordat je een krediet aangaat.

Levertijd bij het betalen in termijnen: Binnen 2 tot 3 werkdagen in huis!

Bij OpblaasbaarJacuzzi.nl kun je betalen via Paypal. Een Paypal-rekening kun je gebruiken als je digitale portemonnee. Een veilige en handige plek waar je jouw betaalmethodes kunt bewaren en eenvoudig kunt gebruiken. Je hoeft niet langer je creditcardgegevens te onthouden of naar je random reader te zoeken. Het enige wat je nodig hebt is je e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Op de website van Paypal kun je meer informatie vinden.

Waarom kiezen voor betalen met PayPal?

 • Betalen met Paypal is altijd gratis.
 • Je kunt veilige aankopen doen zonder je creditcardnummer of financiële informatie door te geven.
 • Op werkdagen voor 15.00 uur met Paypal besteld? binnen 2 tot 3 werkdagen in huis!

Hoe kun je betalen met Paypal bij OpblaasbaarJacuzzi.nl?

 • Leg een product in je winkelmandje en klik op bestellen.
 • Kies bij de stap ‘betaalwijze’ voor Paypal.
 • Je wordt doorgestuurd naar de website van Paypal.
 • Log in met je PayPal account.
 • Bevestig de betaling.

Levertijd bij het betalen met Paypal: Binnen 2 tot 3 werkdagen in huis!

Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Waarom zou je kiezen voor iDEAL?

 • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
 • Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
 • Op werkdagen voor 15.00 uur met iDEAL besteld? Binnen 2 tot 3 werkdagen in huis!
 • Betalen met iDEAL is bij Opblaasbaarjacuzzi.nl altijd volledig gratis.

Hoe werkt iDEAL?

Je plaatst jouw bestelling via onze website. Bij het afrekenen geef je aan dat je met iDEAL wilt betalen en je selecteert jouw bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar jouw eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Levertijd bij het betalen met IDEAL: Binnen 2 tot 3 werkdagen in huis!