Opblaasbare jacuzzi

Zoals de naam al doet vermoeden, is een opblaasbare jacuzzi gevuld met lucht. Dit gebeurt meestal met behulp van een jacuzzi-pomp die bij de levering is inbegrepen, die tegelijkertijd zorgt voor een sprankelende wellness-ervaring via vele luchtstralen die in de jacuzzi worden verspreid. Opblaasbare jacuzzi’s zijn er in verschillende vormen: rond, vierkant, ovaal en achthoekig. De belangrijkste voordelen van opblaasbare jacuzzi’s zijn hun flexibiliteit en de mogelijkheid om ze op elk moment snel te demonteren en ruimtebesparend op te bergen. Last but not least is ook de lage prijs een doorslaggevende factor, waarom veel kopers nu kiezen voor een opblaas jacuzzi in plaats van een vaste jacuzzi.

Wil je graag een opblaasbare jacuzzi kopen om thuis van de verwarmde bubbelmassage te genieten. Welke opblaasbare jacuzzi is geschikt? Een veelgestelde vraag voor de mensen die voor de eerste keer een opblaasbare jacuzzi kopen.

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel modellen beschikbaar op de markt, gaat u voor kwaliteit kies dan voor een Lay-Z Spa of Intex opblaasbare jacuzzi. Voor de aankoop van een opblaasbare jacuzzi zijn de volgende punten van belang: de afmeting van de jacuzzi, voor hoeveel personen is de opblaasbare jacuzzi geschikt, is de jacuzzi voorzien van jets of wenst u enkel gebruik te maken van een bubbelmassage, de technologie, onderhoud, het stroomverbruik en accessoires. Al deze punten spelen een rol bij uw beslissing. Maar voor een ontspanning die aan jouw verwachtingen voldoet, zijn ook de opties en parameters van uw opblaasbare jacuzzi essentieel.

Hoe werkt een opblaasbare jacuzzi?

Steeds meer mensen overwegen een opblaasbare jacuzzi te kopen om thuis te genieten van massage en ontspanning. Waarom? Om verschillende redenen! De installatie is dan zeer eenvoudig en praktisch, aangezien de pomp van de jacuzzi snel de jacuzzi opblaast. Zo kan de opblaasbare jacuzzi snel worden gemonteerd en gedemonteerd. Onderhoud is ook binnen ieders bereik, aangezien het meestal een geïntegreerd filtersysteem is, dat het water eenvoudig filtert om het schoon en zuiver te maken. Hoe zorgt een opblaasbare jacuzzi voor een dergelijke ontspanning? Er zijn verschillende mogelijkheden voor de nodige ontspanning.


• De watertemperatuur: de temperatuur van het water is voor over het algemeen rond de 32 tot 35 ° C. Warmte helpt bij het verlichten van stress, maar biedt vele andere deugden. Het warme water in de opblaasbare jacuzzi water heeft namelijk de voordelen dat het de poriën van de huid opent, de luchtwegen vrijmaakt en de bloedsomloop stimuleert.
• De bubbels: de verschillende luchtbellenverspreiders van de opblaasbare jacuzzi bieden onmiddellijk een gevoel van rust en ontspanning. Het ontspannende effect is intens en alle spanningen nemen onmiddellijk af,
• Luchtjets voor opblaasbare spa's: met deze hydromassage-optie kun je jouw hele lichaam masseren, afhankelijk van de type van de jet. De voordelen zijn dan talrijk. Massage bevrijdt het lichaam van verschillende spierspanningen, verzacht rugpijn, verlicht gewrichtspijn. Let ook op het verstevigende aspect van de weefsels en de huid.

.
Hoeveel jets heeft een opblaasbare jacuzzi?

De jets die aanwezig zijn in de opblaasbare jacuzzi zijn een bron van vele voordelen en zijn verantwoordelijk voor het masserende effect. Ze kunnen ook voor een prijsverschil zorgen, afhankelijk van het gewenste aantal jets. Er zijn over het algemeen 4 tot 8 jets, afhankelijk van de verschillende modellen opblaasbare jacuzzi. Dit betekent dat er 4 tot 8 spuitmonden in de muur zijn geïnstalleerd en diffuse massagestralen in het water.

Wees voorzichtig bij de aankoop van een opblaasbare jacuzzi met jets, want kwantiteit betekent niet noodzakelijk kwaliteit! Het aantal jets is niet het enige belangrijke criterium, het is ook nodig om rekening te houden met hun vermogen, hun locatie, maar ook om te controleren of ze verstelbaar zijn. Op welke delen van het lichaam wil je de jets zich richten? Als de opblaasbare jacuzzi alleen vloerjets heeft, krijg je een goede voetmassage, maar als je bijvoorbeeld rugpijn wilt verlichten, kan het nuttig zijn om daar extra mondstukken aan te brengen. Geef idealiter de voorkeur aan een opblaasbare jacuzzi waarmee je de verschillende jets naar behoefte kunt richten.

Het aantal jets is ook afhankelijk van het aantal mensen dat de jacuzzi gebruikt. Sterker nog, als je van plan bent om hem regelmatig te gebruiken om 6 of 7 uur, is het beter om te kiezen voor een 6 of 7 persoons opblaasbare jacuzzi met minimaal 6 tot 8 jets, zodat elke gebruiker kan genieten van de daarbij behorende ontspanning. Voor een opblaasbare jacuzzi om als duo te gebruiken is een model met 4 luchtjets daarentegen meer dan voldoende.