Intex opblaasbare jacuzzi

Intex opblaasbare jacuzzi - intex opblaasbare bubbelbad

Intex opblaasbare jacuzzi's

Altijd het ideale klimaat, dat haal je toch gewoon in huis.

Bepaal zelf welke opblaasbare jacuzzi het beste bij jouw wensen en behoefte past. Eén ding hebben alle Intex jacuzzi’s echter gemeen: elke Intex jacuzzi staat garant voor de ultieme ontspanningservaring en rustmomenten. Naast de verschillende Intex jacuzzi’s vind je in onze online shop ook een ruim aanbod aan Intex accessoires voor je opblaasbare jacuzzi. Wil je heerlijk ontspannen in een opblaasbare jacuzzi van Intex, kijk dan eens rond hier onze online Intex webwinkel. Hier vind je een ruime keuze aan opblaasbare jacuzzi’s in verschillende soorten en maten met jets of bubbeljets. Deze kun je vertrouwd online bij ons bestellen. En slechts een paar dagen later leveren we jouw opblaasbare jacuzzi bij je thuis. Niets staat een ontspannend bad in borrelend warm water in de weg.

Een Intex opblaasbare jacuzzi biedt je een onvergelijkbare ontspanningservaring.

Terwijl je dankzij het innovatieve ontwerp snel een comfortabele en goed ondersteunde lig- of zitpositie kunt vinden, zorgt de geïntegreerde verwarming voor aangename temperaturen in je jacuzzi. Zo heb je na een dag hard werken rust en ontspanning in jouw eigen opblaas jacuzzi. En als je de opblaasbare jacuzzi niet nodig hebt, kun je deze eenvoudig opbergen dankzij het zeer compacte formaat.

Intex Pure Spa opblaasbare jacuzzi

Intex Pure Spa opblaasbare jacuzzi’s geven jouw tuin of dakterras een upgrade met extra luxe. Deze opblaasbare spa’s zijn verkrijgbaar in diverse series/modellen: met Bubble Massage, met Jet Massage, of met allebei. Alle Intex opblaasbare jacuzzi’s uit deze series zijn extra ontspannend, omdat ze voorzien zijn van massagestanden. Daarnaast zijn ze eenvoudig op te zetten en op te bergen, en zijn ze van uitstekende kwaliteit. Klik en lees verder voor uitgebreide informatie over de Intex Pure Spa opblaasbare jacuzzi’s, of bekijk direct alle modellen en maak gebruik van onze keuzehulpen.

Maak kennis met de Intex Pure Spa opblaasbare jacuzzi

Intex staat al jaren bekend als dé opblaas- en opzetzwembad specialist. Zwembaden en opblaasbare jacuzzi’s met een extreem hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met de Intex Pure Spa opblaas jacuzzi heeft Intex de opblaasbare jacuzzi markt op stelten gezet. Dankzij gepatenteerde technologieën blijft Intex verbazen. Zo beschikken alle Intex Pure Spa jacuzzi’s over de Fiber-Tech technologie constructie. De opblaasbare jacuzzi is hiermee voorzien van honderdduizenden glasvezeldraden. Dit zorgt voor een ongekende stabiliteit en duurzaamheid. Zo kun je zonder problemen op de rand gaan zitten met 4 of 6 personen zonder dat de rand van de jacuzzi indeukt. Ook beschikt alle Intex modellen over een verwarmingselement dat er voor zorgt dat de ingeblazen lucht verwarmd is. Dit zorgt voor ultiem comfort en een heerlijke sensatie. Daar bovenop beschikken alle Intex Pure Spa opblaasbare bubbelbaden ook over een ingebouwde waterontharder, welke het water ontkalkt, en over een ingebouwd waterfiltratie systeem. Met een Intex Pure Spa opblaasbare bubbelbad haal je een fantastische jacuzzi in huis. Gegarandeerd!

Maak jouw opblaasbare jacuzzi ervaring compleet

Om jouw Intex Spa beleving nog beter te maken heeft Intex verschillende accessoires ontwikkelt die perfect passen bij de Intex Pure Spa jacuzzi. Zo zijn er bijvoorbeeld loungebanken, hoofdrusten, flessenhouders of handdoekenrekken beschikbaar voor jouw Intex Spa. Hiermee haal je het complete wellness gevoel bij je in huis.

Waarom kiezen voor een Intex opblaasbare jacuzzi?

Ben je er niet helemaal zeker van of je het hele jaar gebruik zal maken van een jacuzzi? Dan biedt de Intex opblaasbare jacuzzi de ideale uitkomst, ook voor in de winter. Alle Intex opblaasbare jacuzzi’s zijn binnen 4 tot 8 minuten opgeblazen en binnen 3 uur volledig gevuld met water. Tijd genoeg om alvast de drankjes uit de koelkast te halen en je zwembroek aan te trekken.

Met de ingebouwde warmtepomp kun je het water op een door jouw ingestelde temperatuur brengen. Door eenvoudig op een knop te drukken van het display zet je de massagestand aan en kun je heerlijk gaan genieten van een avond vol bubbels. Verwacht je de komende tijd geen gebruik te gaan maken van jouw opblaasbare jacuzzi, dan ruim je hem net zo eenvoudig weer op. Dankzij de meegeleverde opbergtas berg je de opblaasbare jacuzzi veilig op, zelfs in de schuur.

Intex Fiber-Tech technologie

Alle Intex Pure Spa opblaasbare jacuzzi’s zijn voorzien van Fiber-Tech technologie. Intex heeft de binnenkant van de jacuzzi voorzien van wel honderdduizenden kleine micro glasvezeldraden, dit zorgt er voor dat de opblaasbare jacuzzi zeer stabiel en duurzaam is zodat je jarenlang van je opblaasbare jacuzzi kunt genieten, zonder problemen. Daarnaast kun je zonder problemen op de rand gaan zitten met 4 of 6 personen (in tegenstelling tot andere opblaasbare jacuzzi merken). Je zou bijna niet geloven dat het een opblaasbaar jacuzzi is.

Intex Hard Water Treatment systeem

De ingebouwde waterontharder zorgt er voor dat het water zacht is voor je huid, kleren en het interne bubbelbad systeem. Het systeem ontkalkt het water door een elektromagnetisch veld te creëren dat het kalk en andere schadelijke mineralen aanvalt voor dat het in het opblaas bubbelbad komt. Deze worden vervolgens opgevangen door de filter cartridge, waardoor enkel zacht water in de opblaasbare bubbelbad overblijft.

Intex Heated Air Bubble technologie

Waar je bij conventionele bubbelbaden te maken hebt met koude luchtbellen, hebben de Intex Pure opblaas bubbelbaden heerlijke verwarmde luchtbellen. Door het Heated Air Bubble systeem worden de bubbels verwarmd voordat ze het bubbelbad worden ingeblazen. Dit zorgt niet alleen voor een unieke ontspannende beleving maar zorgt er ook indirect voor dat het water efficiënter wordt verwarmd.