Chloortabletten en shock

Chloortabletten – Chloor voor jacuzzi en het zwembad

Chloortabletten, chloorgranulaat en shock - Bestel je voordelig & snel online

Om het water in je spa schoon en helder te houden dien je het water te desinfecteren met chloor. Dit kan met chloortabletten of chloorshock. In de meeste gevallen wordt chloorshock gebruikt om de chloorwaarde van het water op peil te brengen en chloortabletten om de chloorwaarde op peil te houden. Een jacuzzi is niet iets wat je eenmalig plaatst en waar je voor de rest geen omkijken meer naar hebt. Het onderhoud van een opblaasbare jacuzzi vergt onderhoud, zeker wat betreft de zuiverhuid van het water waarin jij en mogelijk je kinderen lustig bubbelen. Want onzuiver water in je jacuzzi kan aanleiding geven tot infecties en ziektes. Het is dus belangrijk om het water in de opblaasbare jacuzzi zo proper mogelijk te houden. Dat doe je dan liefst van die meetstaafjes die verkleuren en je vertellen hoeveel chloor, pH-minus, pH-plus enz je in je jacuzzi moet doen. Chloortabletten word veel gebruikt door jacuzzi bezitters.

Chloortabletten en desinfectiemiddelen voor de jacuzzi

Chloorhoudende desinfectiemiddelen onder de vorm van chloortabletten, chloorgranulaat of vloeibare chloor is over de hele wereld de meest gebruikte desinfectieproducten voor opblaasbare jacuzzi’s en zwembaden.

Hardlopers vandaag 

Alkaliteit in het jacuzzi water

Als gebruikers van een opblaasbare jacuzzi weten we hoe belangrijk het is om het water goed te reinigen om de goede werking van alle elementen van de opblaasbare jacuzzi te behouden en om van een goed dagelijks gebruik te kunnen genieten. Een van de aspecten waarmee meer rekening moet worden gehouden, is de alkaliteit van het jacuzzi water . Op zijn beurt zal het erg handig zijn om bepaalde aspecten te kennen die de alkaliteit van het water beïnvloeden...

Het chloorgehalte: Jacuzzi Chloorwaarde | Alles wat je moet weten

Chloor is essentieel om een helder en hygiënisch jacuzzi te bekomen. Begin echter niet op de gok wat chloortabletten in het zwembad te mikken, maar meet de chloorwaarde eerst op. Combineer ook geen verschillende soorten chloortabletten want hierdoor kan een chemische reactie ontstaan. Voor een opblaasbare jacuzzi ligt de ideale chloorwaarde tussen de 1 en 2,5 mg/liter water. Voeg na het vullen direct snelwerkende chloortabletten toe aan het water in de jacuzzi zodat het water goed ontsmet wordt, en...

pH waarde jacuzzi verhogen of verlagen? Alles over de juiste pH waarde.

Het wordt een zomer waarin we vooral en eigen tuin het vakantiegevoel zullen opzoeken, als we mogen afgaan op de voorbij gaande jaren dan zouden we de komende zomermaanden wel een tropische temperaturen mogen verwachten. Een opblaasbare jacuzzi zorgt dan ook voor de verkoeling en plezier. Maar vraagt ook het nodige onderhoud. Het is niet enkel de jacuzzi vullen en bubbelen maar. Zo moet je pH waarde en chloorwaarden goed in de gaten houden om op een veilige manier,...

Chloortabletten of chloorshock

Chloortabletten of chloorshock bestellen? Jacuzzichloor komt in verschillende vormen en maten. Zo heb je chloortabletten, chloorshock en chloorbriquetten. Chloortabletten en chloorbriquetten gebruikt men om het chloorgehalte van de opblaasbare jacuzzi op peil te houden, ze hebben een langzaam oplossende werking.

Chloorshock daarentegen heeft een snelle werking en wordt vaak gebruikt om het chloorgehalte van het zwembad op peil te brengen of in tijden van warm weer en veel gebruik als een chloortablet alleen niet voldoende is.

Jacuzzi chloor gebruiken met en zonder stabilisator

Dan is er nog jacuzzi chloor met en zonder stabilisatie. Stabilisatie zorgt ervoor dat chloor minder snel wordt afgebroken door de zon. Chloor met stabilisatie gaat langer mee. Heeft u vragen over chloortabletten of chloorshock? Onze specialisten staan voor u klaar.

//
//
Retourneren
Product retourneren
//
Klantenservice
vraag maar raak!

Heb je een vraag, wil je een product retourneren of heb je een andere vraag? Kom maar op, we horen graag van je!