Chloorvrije waterbehandeling AquaPerfect 2.0 AquaRenew

Chloorvrije waterbehandeling AquaPerfect 2.0 AquaRenew

Je wilt graag een eigen opblaasbare jacuzzi kopen, maar er houd je één ding tegen en dat is het gebruik van chloor. Om je opblaasbare jacuzzi schoon te houden, wordt er altijd aangeraden om het water met chloor te reinigen. De sterke chemicaliën van dit middel doden direct bacteriën en houden je water optimaal schoon. Veel mensen krijgen een allergische reactie van chloor op hun huid en zijn gevoelig voor dit middel. Is dit voor jou het geval, dan zijn er gelukkig nog veel andere manieren om chloorvrij gebruik te maken van je opblaasbare jacuzzi. Lees snel verder om kennis te maken met het beste product op de markt voor een chloorvrij spa ervaring!

Genieten van een chloorvrij spa met AquaPerfect 2.0 AquaRenew

Veel mensen krijgen meerdere klachten wanneer er chloor in het badwater zit. Zo kunnen je ogen gaan branden, je huid gaan jeuken en je haren uitdrogen. Chloor is ook een heftig middel voor je zwemkleding, waardoor het snel vervaagt. Gelukkig kun je nog steeds je opblaasbare jacuzzi gebruiken zonder chloor. Gebruik dan AquaPerfect 2.0 AquaRenew! Dit is het product voor een chloorvrije opblaasbare jacuzzi. Dit middel kun je elke week aan het water toevoegen. Het enige nadeel aan dit product is dat je het beter niet kunt gebruiken voor een opblaasbare jacuzzi. De opblaasbare jacuzzi heeft vaak een lage filtercapaciteit waardoor de vuildeeltjes niet goed afgevoerd kunnen worden.

De vele voordelen van AquaPerfect 2.0 AquaRenew

AquaPerfect 2.0 AquaRenew is een product dat veel wordt aangeraden voor mensen die graag willen genieten van een chloorvrije opblaasbare jacuzzi. Dit is zeker een logische keuze vanwege de vele voordelen van dit product. Hierbij de voordelen:

  • De verpakking bevat ook een Aqua Perfect pH stabilisator. Dit helpt je om de schommelingen in de pH waarde te voorkomen.
  • AquaPerfect 2.0 AquaRenew is volledig biologisch afbreekbaar.
  • Door dit product te gebruiken, blijven ook de leidingen van je opblaasbare jacuzzi mooi schoon.
  • Kalk krijgt geen kans meer en ook zal er geen ijzer in het water terug gevonden kunnen worden.
  • Je zult nooit meer last hebben van aanslag op de badkuip.
  • De filter zal beter werken.
  • Alle bacteriën worden ingekapseld en zo kunnen ze er effectief worden uitgefilterd.

Grote verpakking voor een lage prijs

Wanneer je chloorvrij wilt genieten van je opblaasbare jacuzzi, kun je het beste voor AquaPerfect 2.0 AquaRenew gaan. Dit product komt van Nederlandse bodem en is zeer eenvoudig te gebruiken. Het product komt van het bekende merk Aqua Perfect dat al veel goede producten heeft uitgebracht op het gebied van waterbehandeling voor de jacuzzi. Daarnaast kun je lang doen met een verpakking. Heb je een opblaasbare jacuzzi met een inhoud van rond de 1000 liter water? Dan kun je met één verpakking maar liefst 3 a 5 maanden doen.