Disco bubbelen: LED verlichting in je opblaasbare jacuzzi.

led verlichting opblaasbare jacuzzi - intex lay-z spa led verlichting

Disco bubbelen: LED verlichting in je opblaasbare jacuzzi.

Een opblaasbare jacuzzi brengt vele mogelijkheden met zich mee. Geniet van een heerlijk relaxte avond met een kopje thee en laat je spieren en mind ontspannen. Je kunt er heerlijk in ontspannen met behulp van heerlijke spa geuren, maar je kunt er uiteraard ook een feestje van maken met je vrienden. Nodig je vrienden of familie uit en maak er een onvergetelijke avond van met disco bubbelen. Wat zijn de ingrediënten voor een geweldige avond in een opblaasbare jacuzzi? Wat heb je nodig om te disco bubbelen? Hierbij een aantal tips voor een geweldige avond!

Regel de juiste verlichting

Een geweldige disco is natuurlijk niets zonder de juiste sfeerverlichting. Hiervoor heb je gekleurde lampjes nodig die automatisch van kleur veranderen voor het echte disco of club gevoel. Hiervoor kun je speciale spa LED lampjes voor gebruiken. Deze verlichting is uiteraard volledig waterdicht en ideaal voor een leuke disco avond. Verlichting brengt de juiste sfeer met zich mee, dus disco verlichting is iets wat zeker niet kan ontbreken voor een avond disco bubbelen.

Regel een speaker

Stap 2 van een disco is natuurlijk de muziek. Naast een playlist heb je uiteraard ook een medium nodig die deze muziek kan afspelen met kwaliteitsgeluid. Voor disco bubbelen heb je uiteraard een waterdichte speaker nodig. De ideale oplossing hiervoor is een drijvende speaker. Zo heb je de speaker altijd dicht bij je. Daarnaast kun je ook een bluetooth speaker gebruiken die je op afstand kunt bedienen. Koppel de speaker met je telefoon en je kunt draadloos je muziek kiezen.

Regel een geweldige disco playlist

Goed nu je de verlichting en speaker geregeld hebt, is het tijd voor het belangrijkste onderdeel: de playlist. Tijdens het disco bubbelen wil je natuurlijk geen tijd verspillen om constant nieuwe nummers te kiezen. Stel zelf een playlist samen met je favoriete disco nummers. Zorg dat er meer dan genoeg nummers op staan zodat je het feestje tot laat in de avond door kan gaan. Of laat al je vrienden hun favoriete nummers toevoegen zodat je met de optimale feest playlist overblijft. Zo zit er voor iedereen een geweldig nummertje tussen!

Regel drankjes en snacks

Een disco bubbelen avond is uiteraard niet compleet zonder drankjes en snacks. Zorg dat je alcoholische en frisdranken in huis hebt, net zoals in een echte disco. Je wilt uiteraard niet constant naar de keuken lopen in je natte zwemkleding voor een nieuw biertje. Zorg voor een gevulde koelbox naast je opblaasbare jacuzzi, zo zit er niemand ooit meer een seconde zonder drankje en is een een vers koud biertje altijd binnen handbereik. Daarnaast is het uiteraard niet verstandig om met glas in een opblaasbare jacuzzi te zitten. Er is altijd een risico dat er een flesje of een glas breekt, waardoor je de opblaasbare jacuzzi of gasten mee kan beschadigen. Ga daarom voor speciale jacuzzi of zwembad glazen van plastic. Een ongeluk zit altijd in een klein hoekje!