Lekker Bubbelen, ontspannen in je opblaasbare jacuzzi?

Lekker Bubbelen, ontspannen in je opblaasbare jacuzzi?

Dat kan. Een opblaasbare jacuzzi bied je een comfortabel spa gevoel tegen een fractie van de prijs. Geniet met vrienden en familie van de weldadige bubbels van je eigen opblaasbare jacuzzi en waan je in een luxe spa.

Steeds meer mensen kiezen voor een opblaasbare Jacuzzi (ook wel Spa, Whirlpool, Hot tub of Spa Bubbelbad genoemd) in plaats van bijvoorbeeld een zwembad in de tuin. Het grote voordeel bij een opblaasbare jacuzzi is dat je nu ook het hele seizoen en het gehele jaar kunt gebruiken, zelfs in de herfst en winter, gebruikt kan worden. Daarnaast vraagt een opblaasbare jacuzzi nauwelijks onderhoud en kun je hem plaatsen en opruimen waar en wanneer je wilt. Het lijkt een heel gedoe om een opblaasbare jacuzzi op te zetten, maar deze klus is in zeer korte tijd te klaren. Je kunt gemakkelijk de jacuzzi opblazen en deze zal, tijdens het opblazen, zelf de vorm aannemen van een ware jacuzzi. Ook het legen van de opblaasbare jacuzzi is zo gedaan.

Een opblaasbare jacuzzi voor lichaam en geest

Na een stressvolle dag is het heerlijk bijkomen in een opblaasbare jacuzzi. Zowel lichaam als geest kunnen even helemaal tot rust komen. Uit verschillende onderzoeken en studies is zelfs gebleken dat een Spa een helende werking heeft op de gezondheid. Je spieren en geest ontspannen totaal en het warme water van de Spa verhoogt de bloedcirculatie en laat de bloedvaten verwijden, zodat de afvalstoffen sneller af breken. Zo ben je klaar voor de volgende drukke dag.

Waar moet ik op letten als ik een opblaasbare jacuzzi koop?

Misschien heb je al langere tijd in je hoofd dat je een buitenspa in je tuin wilt creëren en heb je al wat rondgekeken naar allerlei opblaasbare jacuzzi’s en een hot tub. Wij adviseren je op de volgende punten te letten bij het kopen van een opblaasbare jacuzzi:

  • Model / zithouding / formaat van je opblaasbare jacuzzi: Het model is geheel afhankelijk van je voorkeur. Sommige mensen hebben liever een ronde jacuzzi, anderen een vierkante variant. Het formaat daarentegen is een belangrijk facet om rekening mee te houden. Je wilt namelijk wel dat de opblaasbare jacuzzi niet in de weg staat in je tuin, maar je wilt tegelijkertijd een opblaasbare jacuzzi waar je wellicht met 4 of 6 personen in kunt.
  • Energiekosten & isolatie: Dit is meteen een groot voordeel van een opblaasbare jacuzzi ten opzichte van een vaste jacuzzi. Doordat de wanden gevuld zijn met lucht isoleren de opblaasbare jacuzzi vaak beter dan de vaste variant. En het voordeel is ook dat je ze ook elk gewenst moment kunt opruimen. Je hoeft de jacuzzi dus niet het hele jaar aan te laten staan.
  • Mogelijkheden en functionaliteit van een spa
  • Kwaliteit en sterkte
  • Wij van Opblaasbare Jacuzzi hebben gemerkt dat hier nogal wat verschillen in zitten. Vraag of je eens een opblaasbare jacuzzi kunt bekijken in de showroom. Zo kun je een weloverwogen beslissing maken.
  • Kleur en uitstraling
  • Als laatste kijk je natuurlijk naar de kleur van de jacuzzi. Past de kleur bij de tuin?
  • Veiligheid
  • Heb je kleine kinderen of huisdieren? Het is dan natuurlijk van belang dat de jacuzzi goed kan worden afgesloten als deze niet wordt gebruikt. Sloten, afdekkingen etc. helpen hierbij.