Opblaasbare jacuzzi in de winter gebruiken? Handige winter tips.

Opblaasbare jacuzzi in de winter gebruiken? Handige winter tips.

Als de zonnige dagen plaatsmaken voor het sombere winterweer, krijgt ons moreel een klap. U wilt het hele jaar door genieten van uw INTEX opblaasbare jacuzzi, maar u vraagt ​​zich af of u deze ook in de winter kunt gebruiken . Goed nieuws HET IS MOGELIJK .

Ons advies om een opblaasbare jacuzzi in de winter gebruiken.

  • De temperatuur van het water in de opblaasbare jacuzzi mag niet lager zijn dan 5 ° C, anders wordt het apparaat veilig geplaatst. Als het water bevriest, loopt u het risico het interne systeem van uw Intex Pure Spa ernstig te beschadigen en dus mogelijk te beschadigen
  • Om te voorkomen dat het water bevriest, is het raadzaam om de filtratie 24 uur per dag uit te voeren . Programmeer de verwarming op 20 ° C zodat de filtratie continu geactiveerd blijft.
  • Een ander punt is essentieel voor het behoud van uw opblaasbare jacuzzi: bedek de structuur met de meegeleverde isolatiedeken wanneer u deze niet gebruikt.

De voordelen om in de winter te bubbelen

Het warme water dat uw lichaam masseert en de frisse lucht op uw gezicht geven u een zeer aangenaam gevoel voor een moment van optimale ontspanning . Veranderingen in temperatuur tussen het betreden van de opblaasbare jacuzzi , het zitten en het verlaten van de opblaasbare jacuzzi geven het lichaam energie en hebben een bijzonder stimulerend effect.

Wat zijn de nadelen om de opblaasbare jacuzzi in de winter te gebruiken


• Strenge vorst kan de levensduur van uw product verkorten . Als u in een gebied woont waar temperaturen onder het vriespunt vaak voorkomen, kan uw opblaasbare jacuzzi sneller beschadigd raken in vergelijking met gebruik in een regio met een gematigd klimaat.

• Door uw Intex Pure Spa in de winter buiten te gebruiken, verbruikt u meer elektriciteit dan in de zomer. Lage temperaturen vereisen meer inspanning van uw opblaasbare jacuzzi om de temperatuur op 20 ° C te houden. Anderzijds kunt u uw opblaasbare jacuzzi ook binnenshuis gebruiken.

Opblaasbare jacuzzi in huis gebruiken

Om het hele jaar door van uw INTEX opblaasbare jacuzzi te genieten , is de gemakkelijkste manier om deze in uw huis te installeren als u de mogelijkheid heeft. Onder een veranda, in een garage of in een badkamer geniet u probleemloos van de voordelen van uw product.

Plaats uw Intex Pure Spa echter in een goed geventileerde ruimte en bedek de structuur met de meegeleverde isolatiedeken wanneer u deze niet gebruikt om condensatie te voorkomen en uw interieur te beschadigen.

Een opblaasbare jacuzzi opbergen

Als u niet genoeg ruimte heeft om uw opblaasbare jacuzzi in huis te installeren en u bent niet van plan deze dagelijks te gebruiken, kunt u deze het beste opbergen.

De stappen die u moet volgen om uw opblaasbare jacuzzi op de juiste manier op te bergen:

• Laat het water weglopen

• Maak de liner grondig schoon

• Droog de structuur af met een handdoek of een droge doek

• Laat de constructie leeglopen met behulp van de technische eenheid (zie instructies)

• Vouw de structuur op en berg hem op in de transporttas die in de set zit

• Bewaar de structuur en de technische eenheid en de accessoires de hele winter op een droge, vorstvrije plaats.