Vriestemperaturen, een heldere sterrenhemel en jij…. in de jacuzzi

Vriestemperaturen, een heldere sterrenhemel en jij…. in de jacuzzi

Je tuin bedekt door een prachtige sneeuwtapijt, sterren die fonkelen aan de heldere hemel, vrolijke wolkjes die langs de mond ontsnappen bij het uitademen. Het is de ideale setting om heerlijk te genieten van het warme water in een opblaasbare jacuzzi. Nog een glaasje bubbels erbij en het plaatje is compleet. Het klinkt misschien als een droom, maar die kan je wel heel gemakkelijk realiseren.

Je mag gerust beschouwen als een van de grootste voordelen van een opblaasbare jacuzzi in je eigen tuin, je kunt hem zonder problemen het hele jaar door gebruiken, ook in de barre wintermaanden. Meer zelfs, wetenschappelijk onderzoek zou hebben uitgewezen dat het heilzaam effect het grootst is als de omgevingstemperatuur een stuk lager ligt dan de temperatuur van het water. Laat het dus maar vriezen dat het kraakt, Je zult er alleen maar meer deugd van hebben! Het is tenslotte niets dat ze in Scandinavische landen fervente aanhangers zijn van spa’s.

Jacuzzi in de winter gebruiken, waarop letten?

Het klinkt als een cliché, maar de ene opblaasbare jacuzzi is de andere niet. Plan je de opblaasbare jacuzzi in de tuin te plaatsen en vak te gebruiken in de winter, dan is een goede isolatie absoluut noodzakelijk. Op die manier blijft de warmte van het water binnen en de koude buiten. Een goed geïsoleerde jacuzzi mag dan misschien wel iets duurder zijn in aankoop, doordat de jacuzzi veel minder stroom zal verbruiken, win je dat zeker terug. De Lay-Z Helsinki is een jacuzzi winter die u in de wintermaanden volop kunt gebruiken.

Denk goed na waar je de opblaasbare jacuzzi in de wintermaanden gaat plaatsen.

In je badjas door het grasstappen, is in de zomer helemaal niet erg. Maar in de winter wil je waarschijnlijk wel dat de afstand van de jacuzzi tot de woning beperkt is en er een verhard pad ligt. Bovendien heeft de opblaasbare jacuzzi een goede en stevige ondergrond nodig. Vul en blaadjes in het water wil je natuurlijk zo veel mogelijk vermijden, dus bij een boom is het niet de beste plek om de opblaasbare jacuzzi op te zetten.

Jacuzzi in de winter gebruiken? Enkele tips

Aangezien het water uiteraard iets sneller afkoelt in de wintermaanden, is het een goed idee de temperatuur continue op 40 graden te laten draaien. Bovendien moet de jacuzzi pomp goed functioneren zodat het water in de jacuzzi nooit kan bevriezen. Zodra temperatuursensoren merken dat het water te koud wordt, zal de pomp automatisch in werking treden. Daarom is het ook belangrijk de stroomtoevoer naar uw opblaasbare jacuzzi nooit te onderbreken. Zijn de afsluitingssloten van de cover bevroren, probeer het ijs dan niet los te scharapen maar besproei ze simpelweg met warm water. Eventueel kun je een product aanschaffen om de afdekking van de jacuzzi een extra water- en vuilafstotende beschermlaag te geven.

Weet je niet meteen waar je terecht kan? Bel dan gratis onze klantenservice zodat je de opblaasbare jacuzzi ook in de koude wintermaanden kunt gebruiken. Objectief advies, snelle levering, een gerichte klantenservice en een uitstekende prijskwaliteitsverhouding, het zijn maar enkele van de vele voordelen waarom liefhebbers van ontspanning en bubbelen de weg vinden naar Opblaasbaar Jacuzzi. Bij Opblaasbaar Jacuzzi vind je de meest uiteenlopende jacuzzi producten en -accessoires. Het verdeelt ook de fantastische mooie opblaasbare jacuzzi’s van Intex en Lay-Z spa.