Zo irritant! Bubbelliefhebbers dit is de TOP 5 ergernissen!

Zo irritant! Bubbelliefhebbers dit is de TOP 5 ergernissen!

De 5 ergernissen waar de meeste spa eigenaren last van hebben + de oplossingen.

Kun je als bubbelfanaat eigenlijk wel ergernissen hebben? Als je een opblaasbare jacuzzi in de tuin hebt staan, heb je toch eigenlijk helemaal niets te mopperen? Toch is dit niet helemaal waar en kun je als bubbelliefhebber verschillende ergernissen hebben. Welke ergernissen dit precies zijn, vertellen wij je in dit artikel, inclusief de oplossingen om de ergernis mee op te lossen.

Top 5 ergernissen tijdens het bubbelen!

 

Bubbel ergernis 1: Problemen met vuil in het jacuzzi water.

Als je in je opblaasbare jacuzzi stap, wil je natuurlijk van schoon water genieten. Je wilt dan geen takjes hebben die langs je tenen kriebelen en bladeren die aan je lichaam blijven plakken. Er zijn veel soorten vuil die in jouw jacuzzi water kunnen belanden en uiteindelijk over de bodem gaan zweven. Dit vuil kan tegen jouw lichaam opbotsen en een vies laagje achterlaten op de bodem van jouw opblaasbare jacuzzi. Niet erg fijn als je even wilt ontspannen en daarnaast ook niet erg hygiënisch. Om dit probleem op te lossen kun je het beste gebruik maken van een spacover als jij jouw opblaasbare jacuzzi niet gebruikt. Hierdoor voorkom je dat het meeste vuil in het water terecht komt, zeker in de nacht.

Bubbel ergernis 2: Last van troebel jacuzzi water.

Het water in jouw opblaasbare jacuzzi moet natuurlijk gewoon kristalhelder zijn. Je wilt geen last hebben van troebel jacuzzi water zodra je de opblaasbare jacuzzi in stapt. Dit zorgt er namelijk voor dat dat fijne, schone en ontspannen gevoel direct als sneeuw voor de zon verdwijnt. Om dit probleem te verhelpen kun je verschillende producten voor waterbehandeling gebruiken. Om te weten welke producten jij nodig hebt, dien je eerst het jacuzzi water te testen. Kies vervolgens de juiste producten om het water weer in balans te brengen. Hierdoor is jouw water snel weer zo helder en gezond als het hoort te zijn.

Bubbel ergernis 3: Klachten van chloor in het jacuzzi water.

Het kan zijn dat je last krijgt van klachten als je chloor in het jacuzzi water gebruikt. Zo kun je last krijgen van verschillende gezondheidsklachten. Denk hierbij aan een geïrriteerde huid, prikkelende ogen, hoofdpijn of een benauwd gevoel. Daarnaast kan chloor er ook voor zorgen dat jouw zwemkleding verkleurt en dat het sneller slijt. Erg zonde. Gelukkig kun je ook genieten van chloorvrij jacuzzi water, terwijl het water in jouw opblaasbare jacuzzi toch goed gedesinfecteerd wordt.

Bubbel ergernis 4: Last van de geur van het jacuzzi water

Als je toch chloor in het jacuzzi water gebruikt, ken je waarschijnlijk ook de kenmerkende geur die het water heeft. Er hangt dan namelijk een sterke chloorlucht rondom de opblaasbare jacuzzi. Toch kan het ook zo zijn dat er een geur van het jacuzzi water afkomt als je geen chloor gebruikt. Deze geur kan betekenen dat het jacuzzi water niet helemaal gezond meer is. Daarnaast kan het natuurlijk ook gewoon zijn dat de geur van het jacuzzi water je gewoon niet zo lekker vindt. Gelukkig is dit probleem eenvoudig te verhelpen, namelijk door spageuren te gebruiken. Met spa geuren geniet je tijdens jouw spasessie van een heerlijke, ontspannende spa geur, waardoor je de geur van het oorspronkelijke spawater niet meer ruikt.

Onze top 4 spa geurtjes voor pure ontspanning.

Bubbel ergernis 5: Last van verveling tijdens de bubbelsessie.

Het kan natuurlijk zo zijn dat jij graag in jouw opblaasbare jacuzzi wilt ontspannen, maar hier gewoonweg niet zo goed in bent. Zo kan het zijn dat je je snel gaat vervelen en dat je iets anders wilt gaan doen. Je hebt bijvoorbeeld niet echt de ruimte om in de opblaasbare jacuzzi iets te doen en een opblaasbare jacuzzi is ook geen zwembad. Je kunt dit probleem gelukkig oplossen door spa accessoires aan jouw opblaasbare jacuzzi toe te voegen. Deze accessoires maken jouw spasessie een stuk leuker en beter, waardoor het minder saai is.

Los al jouw bubbel ergernissen eenvoudig op met accessoires.

Ben jij een bubbelfanaat en herken je één of meerdere van deze ergernissen? Los deze dan zo snel mogelijk op! Je kunt jouw ergernissen heel eenvoudig oplossing door online de juiste accessoires en middelen te kopen. Alle producten worden snel geleverd, waardoor je nooit lang hoeft te wachten om jouw ergernis op te lossen. Daarnaast kun je online alles vinden wat je nodig hebt. Als je vragen hebt over bepaalde producten, kun je daarnaast makkelijk contact opnemen met de bubbellijn of onze bubbel-chat.