Opblaasbare Jacuzzi

De voordelen van een opblaasbare jacuzzi

Topmerken opblaasbare jacuzzi's, van Intex tot Lay-Z van 4 persoons tot 7 persoons opblaasbare jacuzzi's.

Aangezien wij de opblaas jacuzzi’s die we aanbieden in grote hoeveelheden afnemen bij onze leverancier, zijn wij in staat deze tegen zeer gunstige prijzen aan te bieden. Koop dus bij ons jouw Intex jacuzzi of Lay-Z opblaas jacuzzi!

Intex & Lay-Z Spa Opblaasbare bubbelbad.

U moet maar eens bedenken hoeveel geld je anders zou uitgeven aan het bezoek van een wellnesscenter of spa resort. Bovendien gaan de spa’s van Intex wanneer ze goed onderhouden worden, zeer lang mee! De investering die je maakt zal dus nog jaren garant staan voor ontspanning en plezier. Ga gerust onze prijs eens vergelijken met die van onze concurrenten. Je zal zien dat wij bij de goedkoopste aanbieders behoren. Of je nu een opblaasbare bubbelbad wenst waarin je ruimte heeft voor 4 of 6 personen, een opblaasbare bubbelbad met jets of een jacuzzi die je voor de winter wilt gebruiken,… bij ons vindt je het allemaal! We hebben rekening gehouden met verschillende wensen en ons assortiment is dus divers. Voor ieder wat wils, je zal dus ook zeker de opblaasbare bubbelbad van jouw dromen vinden!

Lay-Z Spa (Bestway) opblaasbare jacuzzi.

Nieuw in ons assortiment zijn de Lay-Z opblaasbare jacuzzi modellen met app-control. Een bekende speler in de opblaasbare spa wereld die zich al heeft gevestigd in diverse landen binnen Europa, waarvan Duitsland de grootste is. Inmiddels zijn de Lay-Z Spa opblaasbare Spa’s ook leverbaar in Nederland voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Intex Pure Spa opblaasbare jacuzzi.

Wanneer je denkt aan een jacuzzi dan denk je aan heerlijk ontspannen in een warm bad. Hoewel een jacuzzi eigenlijk geen model maar een merknaam is heeft het door de jaren heen wel deze status gekregen. Een bubbelbad zou de juiste benaming zijn maar iedereen weet meteen waar je het over hebt wanneer je over een jacuzzi praat. Bij Intex heet de “opblaasbare jacuzzi” een Pure Spa. De Intex Pure Spa lijn kent drie modellen; elk model is verkrijgbaar in twee varianten: voor 4 of 6 personen. Zo zit er altijd wel een geschikt model voor je bij.

[toc]

De ultieme opblaasbare jacuzzi ervaring.

Wie droomt er niet van? Een vaste of opblaasbare jacuzzi in je eigen tuin. Met een Intex opblaasbare jacuzzi of een Lay-Z Spa opblaasbare jacuzzi komt deze droom een stuk dichterbij. De zeer betaalbare Lay-Z Spa & de exclusieve opblaasbare jacuzzi’s van Intex kennen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Intex is sinds al jaren een bekende speler in Europa. de ‘Bestway’ Lay-Z Spa opblaasbare bubbelbaden zijn zeer compact en bieden een zeer betaalbare oplossing voor heerlijke luxe in huis of in de tuin. De Intex Pure Spa lijn kent fantastische modellen die voor ieder elk wat wils bieden. Beide series zijn zeer betrouwbaar en van uitstekende kwaliteit. Waar wacht je nog op!?

Maak je opblaasbare jacuzzi ervaring compleet.

Om jouw Intex Spa ervaring nog rijker te maken hebben Intex en de Bestway Lay-Z Spa verschillende accessoires ontwikkelt die perfect passen bij de Intex Pure Spa en Lay-Z Spa modellen. Zo zijn er bijvoorbeeld loungebanken, hoofdrusten, flessenhouders of handdoekenrekken beschikbaar voor jouw opblaasbare jacuzzi. Hiermee haal je het complete wellness gevoel bij je in huis.