Schuimverwijderaar

schuim verwijderen jacuzzi - schuimverwijderaar jacuzzi

Schuimverwijderaar verwijdert het schuim direct

Spa schuimverwijderaar - Spa Anti schuim.

Het water in de jacuzzi schuimt? Een opblaasbare jacuzzi zorgt voor ontspannende momenten. Maar niets is vervelender als je de bubbels en/of jets aanzet dat het water opeens begint te schuimen, het schuim in het bubbelende water kan natuurlijk geweldig zijn voor je kinderen, maar het schuim op het badwater wil je natuurlijk zo snel mogelijk goed verwijderen. Het schuimlaag wordt vaak veroorzaakt door wasmiddelresten in je badkleding, cosmetica en overige zeepresten. Het water reageert direct hierop waardoor lichte schuimvlokken eerst ontstaan op het jacuzziwater. Maar wat kun je doen tegen het schuim?

Schuimverwijderaar jacuzzi

We hebben de beste Anti-foam (schuimverwijderaar) voor je geselecteerd. Laten we allereerst benadrukken als je schuim in het jacuzziwater wilt voorkomen is je badkleding goed spoelen onder de kraan of een douche nemen voordat je een duik neemt in de jacuzzi. Heb je hier allemaal geen zin in dan zijn er speciale middelen op de markt om het schuim effectief te verwijderen zoals Anti schuimverwijderaar (Anti-Foam) zo ben je altijd zeker van dat alle ongewenste stoffen in het jacuzzi water verdwijnen.

Schuimverwijderaar (Anti-Foam) bestel je eenvoudig online.

Wil je zo snel mogelijk het schuim verwijderen uit het water? Bestel dan schuimverwijderaar van Opblaasbaar Jacuzzi. Als je op werkdagen voor 17.00 bestelt, dan ontvang je de volgende werkdag al je schuimverwijderaar in huis. Heb je nog vragen of wil je graag wat meer informatie over schuimverwijderaar: neem dan contact met onze klantenservice op.

Schuimverwijderaar toevoegen aan het jacuzziwater

Je kunt het schuimverwijderaar eenvoudig toevoegen aan het jacuzziwater. Voor een opblaasbare jacuzzi met een inhoud van 1100 liter heb je 3 dopjes anti Foam nodig. De schuimverwijderaar kun je gebruiken met andere onderhoudsproducten zoals Multitabs 5in1 of chloortabletten, het beïnvloedt andere waarden, zoals het chloorgehalte of de pH-waarde namelijk niet.