Jacuzzi Zout

Zwembadzout kopen, Dode zeezout jacuzzi, en jacuzzi zout

Zout voor je opblaasbare jacuzzi

Zout voor zoutwatersysteem - zwembaden en jacuzzi's

Zout toevoegen aan jouw opblaasbare jacuzzi kan echt een goede boost geven aan jouw relaxmoment. Aan jacuzzi zout zijn er vaak andere producten aan toegevoegd om het aangenaam te maken in jouw opblaasbare jacuzzi. Er zijn verschillende soorten zouten. Zo heb je bijvoorbeeld natriumchloride wat doodnormaal zout is en bijvoorbeeld Keltisch zeezout of Himalayazout die bekend staan om de natuurlijke puurheid. Aangezien natriumchloride een bewerkte vorm van zout is, wordt het afgeraden om deze in de opblaasbare jacuzzi te gebruiken, maar de anderen zijn goed te gebruiken. Naast deze soorten is er ook jacuzzi zout dat speciaal is gemaakt voor het gebruik in jouw opblaasbare jacuzzi, wat te denken van de heerlijke zout met geurtjes. Hieraan wordt vaak een aangename geur toegevoegd en om jouw bubbelplezier nog aangenamer te maken. De zout spa geuren van Relaxan zijn niet alleen beschikbaar in de vorm van een olie, maar ook in de vorm van badzout. Dit jacuzzi zout is afkomstig van de Dode Zee. Het jacuzzi zout is verrijkt met goede unieke mineralen. Dit jacuzzi zout kun je direct toevoegen aan het water voor een harmoniserende werking. Vind de geur die perfect bij jou past en geniet van een rustgevende avond in je eigen jacuzzi.

Zwembadzout & Jacuzzi zout (zoutwatersysteem)

Verfrissende Jacuzzi zout geuren

Handige tips over het gebruik van jacuzzi zout en zwembadzout

jacuzzi zout gebruiken - wat zijn de voordelen van jacuzzi zout voor je opblaasbare bubbelbad?

Jacuzzi zout met een geurtje boost jouw relaxmoment!

Jacuzzi zout boost jouw relaxmoment! Jacuzzi zout toevoegen aan jouw opblaasbare bubbelbad kan echt een goede boost geven aan jouw relaxmoment. Aan jacuzzi zout zijn er vaak andere producten aan toegevoegd om het aangenaam te maken in jouw opblaasbare bubbelbad....

Het gebruik van jacuzzi zout en wat zijn de voordelen:.

De voordelen van jacuzzi zout

Er hangen een aantal voordelen aan jacuzzi zout, naast dat het gewoon erg lekker is tijdens jouw relaxmomenten. Jacuzzi zout is vaak gemaakt van zeezout. Dit bestaat uit natrium en chloorionen, welke ook terugkomen in jouw lichaam. Deze bestandsdelen hebben een groot effect op hoe je je voelt. Naast dit hebben de bestandsdelen van jacuzzi zout ook een helend effect, omdat je lichaam verschillende stoffen opneemt die veel doen voor jouw gemoedstoestand. Ook veranderd jacuzzi zout de zuurtegraad van het water, wat het water minder hard maakt en het dus beter is voor je huid.

Ook wordt jacuzzi zout al eeuwen gebruikt door de helende werking voor je huid. Zo kunnen huidaandoeningen zoals eczeem of kloven worden geheeld en is het zelfs mogelijk dat aandoeningen zoals reuma of chronische ontstekingen aanzienlijk worden verminderd. Als laatste zorgt het ook voor een goede bloedcirculatie en een goede afvoer van afvalstoffen. Zo kan je nog beter genieten van jouw relaxmomenten na een drukke dag.

Het gebruik van jacuzzi zout

Aan een volle opblaasbare jacuzzi voeg je de zout toe waarna het oplost in het water. Let goed op dat het water ongeveer tussen de 36 en 38 graden moet zijn. Als het zout is opgelost, komen de heerlijke geuren je tegemoet en kan jij een lekker momentje pakken. Niet alleen voor je hele lichaam kan zout fijn werken, maar ook voor bijvoorbeeld je voeten in een lekker warm voetenbadje! Nadat je lichaam of alleen voeten even lekker hebben geweken in het bad gevuld met badzout, hoef je je alleen nog even af te spoelen en dat is het! Voor een ligbad heb je ongeveer 75 tot 150 gram badzout nodig en voor een voetenbad is 30 gram al voldoende.

Houd je opblaasbare jacuzzi schoon met zout

Waarom zou je elektrolyse met zoutoplossing in jouw opblaasbare jacuzzi gebruiken? Schijn bedriegt. Water dat er zeer zuiver en helder uitziet, is niet per se 100% schoon. Het kan nog steeds bacteriën bevatten. Het is van essentieel belang om het jacuzzi water te desinfecteren om algen en bacteriën te weren en het water te filteren. Bacteriën, schimmels, algen en andere micro-organismen houden van het warme jacuzzi water. Zodra ze zich hier nestelen, zullen ze zich in een razendsnel tempo vermenigvuldigen. Dit zorgt niet alleen voor vies en troebel water, maar neemt ook ernstige gezondheidsrisico’s mee voor de badgasten. Zorg er daarom voor dat je altijd je opblaasbare jacuzzi en het jacuzzi water goed onderhoudt en verzorgt. Desinfecteer het water regelmatig.  Jacuzzi zout zorgt ervoor dat je de kwaliteit van het water goed behoudt.

Hoe werkt zoutelektrolyse?

Zoutelektrolyse gebruikt nog steeds natuurlijk chloor om het jacuzzi water te reinigen. Het splitst zout in natrium en chloride. Wanneer je kiest voor zoutelektrolyse moet je goed kijken naar de inhoud van je opblaasbare jacuzzi. Je kunt elektrolyse enkel inzetten om het water te desinfecteren, maar ook om direct de chloor of pH waarde te controleren. Het chloride dat door de zoutelektrolyse wordt aangemaakt, doodt direct alle bacteriën in het water. Wanneer de chloride is uitgewerkt, bindt het zich vervolgens weer aan het natrium, waardoor de cyclus opnieuw herhaald kan worden. Zout is onuitputtelijke bron. Je hoeft maar eenmaal zout te toe voegen aan het jacuzzi water, waardoor de zoutelektrolyse het hele jaar door kan werken.

De voordelen van zoutelektrolyse en jacuzzi zout?

 • Het jacuzzi zout maakt water niet alleen helder, maar ook zacht.
 • Zoutelektrolyse gebruikt weinig stroom.
 • Je zult lage onderhoudskosten hebben.
 • Het zout blijft in het water, dus je hoeft het maar eenmaal toe te voegen.
 • Hierdoor kun je flink besparen op chloortabletten, -granulaat of -dispenser.
 • Het gebruik van jacuzzi zout in plaats van chloor zorgt voor meer bubbelplezier.
 • Je ogen zullen niet geïrriteerd raken door het jacuzzi zout.
 • Jacuzzi zout geeft geen onaangename geur af zoals chloor.
 • Zout is veel minder hard voor je haar en huid.
 • Het jacuzzi zout doet in alle andere opzichten precies hetzelfde als chloor: het zorgt ervoor dat het water in je jacuzzi vrij is van bacteriën en algen.
 • Je hebt minder pH middelen nodig om de pH waarde te herstellen.
 • Je hebt geen zware chemicaliën nodig om het water te desinfecteren.