Zwembad onderhoud en reparatie

Eigen serviceteam

Opblaasbaar jacuzzi onderdeel van Lekker Bubbelen heeft een eigen zwembad serviceteam in huis. Dit betekent dat wij direct paraat staan bij storingen, reparatie en technische vraagstukken.

In geval van storing bij een opblaasbare jacuzzi of zwembad is het essentieel dat de storing zo spoedig mogelijk verholpen wordt zodat je weer heerlijk kan genieten van je zwembad of opblaasbare jacuzzi. Het serviceteam staat dag en nacht voor je paraat ook bij spoed of buiten reguliere kantoortijden een servicemonteur langskomt. Ons zwembad serviceteam is inzetbaar in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk en zijn 24 uur per dag inzetbaar om je zwembad storing op te lossen.

Talloze particulieren, hotels, recreatieparken in binnen- en buitenland maken reeds jarenlang gebruik van deze service en waarderen onze flexibele inzet. Opblaasbaarjacuzzi.nl heeft technici in huis met ruime ervaring en een uitstekende interne opleiding.

Regelmatig zwembad onderhoud is belangrijk voor een goede en veilige installatie. Met een service- en onderhoudsbeurt is je zwembad altijd in topconditie.

Als zwembad of jacuzzi kapot gaat terwijl je er nog garantie op hebt, adviseren we je eerst contact op te nemen met de fabrikant. Indien je er niet uitkomt en je wilt toch snel je zwembad laten repareren dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres voor alle zwembad reparaties. Het komt veel voor dat er sprake is van een technische storing of een lek in het zwembad ons team van eigen zwembad monteurs kan de schade bij je op komen nemen en het daarna op een gepaste en snelle wijze oplossen.

Veel voorkomende reparaties/renovaties aan zwembaden die wij uitvoeren zijn:

  • Vervangen van het zwembadliner of zwembadfolie
  • Inbouwen van een zwembadtrap
  • Plaatsen van nieuwe zwembad randtegels
  • Reparaties en storingen aan zwembadpompen, warmtepompen, doseersystemen, het leidingwerk etc.
  • Detecteren en repareren van lekkages

Regelmatig zwembad of jacuzzi onderhoud is belangrijk voor een goede en veilige installatie en genot. Met een onderhoudsbeurt is je zwembad of jacuzzi altijd in topconditie. Als u erop wilt vertrouwen dat uw zwembad of jacuzzi het áltijd doet, is regelmatig zwembad onderhoud nodig. Een zwembad of jacuzzi is, net als een koelkast, immers een mechanisch apparaat. Een goed periodiek zwembad onderhoud helpt om storingen en onnodige reparaties te voorkomen, en zorgt dat uw zwembad zo goed blijft werken. Kies bij Kampeer & Outdoor Nederland voor een onderhoudsabonnement of eenmalig zwembad onderhoud.