De voordelen van de Intex jacuzzi stofzuiger

De voordelen van de Intex jacuzzi stofzuiger

Bij Opblaasbare Jacuzzi vind je een groot aanbod aan zwembad robotstofzuigers en jacuzzi stofzuigers. Merk op dat sommige modellen alleen de bodem reinigen, terwijl de nieuwste modellen zwembad robotstofzuigers de vloer en wanden van het zwembad reinigen.

Intex oplaadbare jacuzzi stofzuiger

De INTEX jacuzzi stofzuiger met accu is een super handige en automatische jacuzzi stofzuiger. De jacuzzi stofzuiger werkt eenvoudig op batterijen en is geschikt voor het regelmatig reinigen van je opblaasbare jacuzzi maar ook bijvoorbeeld kleine zwembaden en kinderzwembaden. De Intex jacuzzi stofzuiger is speciaal ontworpen voor onderwaterreiniging en mag niet droog worden gebruikt. De zwembadstofzuiger moet voor een correcte werking ondergedompeld zijn in water.

De Intex jacuzzi stofzuiger wordt bediend met een microfilterzak die kleine vuildeeltjes uit het badwater filtert en opvangt. 2 microfilterzakken zijn bij de levering van de Intex jacuzzi stofzuiger inbegrepen. Maak de filterzak na elke reiniging schoon. Zorg ervoor dat er geen scherpe of puntige voorwerpen worden opgezogen, omdat deze de filterzak beschadigen.

De Intex jacuzzi stofzuiger is te gebruiken bij een maximale watertemperatuur van 40 graden. Het is niet geschikt om groot vuil te verwijderen zoals aan het begin van het seizoen, denk hierbij aan takjes, bladeren enz. De Intex jacuzzi stofzuiger is voorzien van een handige aluminium telescoopsteel met een lengte van 239 cm maak je eenvoudig je zwembad of je opblaasbare jacuzzi schoon. De batterij van de Intex jacuzzi stofzuiger laadt je eenvoudig op via een USB-kabel die je eenvoudig aansluit. De oplaadtijd van de jacuzzi stofzuiger duurt ongeveer 8 tot 10 uur. Wanneer je de Intex jacuzzi stofzuiger niet gebruikt, bewaar deze dan op een droge en vorstvrije plaats tussen 0 en 40 graden.

Onze top 3 jacuzzi stofzuigers